Σε κινητοποίηση προχωρούν οι κάτοικοι στην περιοχή του Βρύσινα στο Ρέθυμνο, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στους Αρμένους, με θύμα 45χρονο άνδρα.
Το δυστύχημα επανέφερε στο προσκήνιο τα σοβαρά ζητήματα οδικής ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, με αιχμή τη διασταύρωση στις Καρές, που χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους ως ιδιαίτερα επικίνδυνη, λόγω των συχνών ατυχημάτων.
Οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και πολιτιστικοί σύλλογοι αποφάσισαν τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, στις 11:00 το πρωί, στο συγκεκριμένο σημείο.
Βασικά αιτήματα των κατοίκων είναι η άμεση ενίσχυση της οδικής σήμανσης, η υλοποίηση τεχνικών παρεμβάσεων για τη μείωση της ταχύτητας των οχημάτων και η συνολική αναβάθμιση της ασφάλειας της διασταύρωσης.
Όπως επισημαίνουν, ζητούμενο είναι η αποτροπή νέων δυστυχημάτων και η λήψη ουσιαστικών μέτρων πριν προστεθούν νέα θύματα στην άσφαλτο.
















