Κρήτη: Διακοπές με τον Παύλο Πολάκη στο Ροδάκινο για τον Αλέξη Τσίπρα

0
455

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη γευμάτισε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, σε παραθαλάσσια ταβέρνα το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευει το protothema.gr.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Κρήτη από το Μεγάλο Σάββατο, όταν και επέστρεψε από την Κίνα, ενώ η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και οι δύο γιοί του είχαν μεταβεί λίγο νωρίτερα στο Ρέθυμνο.

Με χαλαρή διάθεση, φορώντας βερμούδα, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με τον κ. Πολάκη, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό  μήνυμα, τόσο στην αντιπολίτευση όσο και στο εσωτερικό του κόμματός του ότι παρέχει απόλυτη στήριξη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, μετά το θόρυβο που ξέσπασε από την τοποθέτηση του κ. Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο και την κοινοβουλευτική μάχη που θα ακολουθήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη βρίσκονταν μαζί και την Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή των Σφακίων.

Ο κ. Τσίπρας θα παραμείνει στην Κρήτη σχεδόν όλη την εβδομάδα και θα συνδυάσει τις ολιγήμερες διακοπές με πολιτικές δραστηριότητες σε Ηράκλειο και Χανιά.

Φωτογραφία και πληροφορίες από protothema.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter