Κρήτη: Ανοιχτή επιστολή ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α. ενάντια σε πλειστηριασμούς

0
98

Το Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης & Αλληλοβοήθειας  συμμετείχε σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή για τους πλειστηριασμούς στο Ηράκλειο και στη συνέχεια έστειλε ανοιχτή επιστολή προς το συμβολαιογραφικό σύλλογο Εφετείου Κρήτης. όπου ζητάει στους πιστοποιημένους συμβολαιογράφους να μην επιχειρήσουν κάποιο πλειστηριασμό γιατί θα συναντήσουν την αντίδρασή τους.
 
 
Η ανοιχτή επιστολή του (ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.)

 

Εν αναμονή των αποφάσεων των συμβολαιογράφων για συνέχιση ή όχι της αποχής τους, ο λαός συσπειρώνεται. Κανείς δε πρέπει να μένει αμέτοχος στην επερχόμενη λεηλασία. Η Ελλάδα δεν θα γίνει Ισπανία! 

Έχοντας επίγνωση της οδυνηρής πραγματικότητας που βιώνουμε σαν λαός, μιας κυλιόμενης χρεοκοπίας, εξαιτίας ανεξιχνίαστων εγκληματικών συνθηκών υπερχρέωσης και συνακόλουθης χρεοκοπίας, μάρτυρες μιας συνεχούς εξαθλίωσης και εξευτελισμού του λαού μας, που καταλήγει να χάνει τη δημόσια και ιδιωτική του περιουσία, όντας σκλάβος χρέους της γερμανικής βιομηχανίας και των γερμανογαλλικών τραπεζικών συμφερόντων, σας δηλώνουμε ότι: δεν θα ανεχτούμε να ακυρώνεται ο Έλληνας πολίτης και μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που δε συμβάλλουν στο ελάχιστο στη μείωση του χρέους.

Ειδικά για την περιφέρεια της Κρήτης απαιτούμε από τους μέχρι στιγμής πιστοποιημένους συναδέλφους σας, καθώς και από όλους τους άλλους που μας διαφεύγουν για την ώρα: Νεκτάριο Ζουμπά (Χανιά), Μιχαήλ Σαββάκη (Χερσόνησο) και Ιωάννα Σφίγγα (Ηράκλειο), να μην επιχειρήσουν να υλοποιήσουν οποιοδήποτε πλειστηριασμό, στις παρούσες κατοχικές συνθήκες που αφενός κρίνεται παράνομος και αφετέρου, αποδεδειγμένα, πλήττονται κατεξοχήν τα λαϊκά νοικοκυριά, γιατί θα συναντήσουν την αντίδρασή μας και θα εισπράξουν τη γενική κατακραυγή.

Μπορεί η πατρίδα μας στη συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία να φαίνεται αδύναμη και να είναι στο στόχαστρο εχθρικών γειτονικών λαών, που θεωρούν ότι τώρα είναι ευκαιρία να προβάλλουν αλυτρωτικές βλέψεις (υποκινούμενες και υποστηριζόμενες από τους «εταίρους» μας), ΟΜΩΣ , δεν θα παραδοθούμε και δεν θα αφήσουμε τα σκοτάδια της ατιμωτικής αδικίας, να προσελκύουν τις ύαινες και συναφή θηρία που καταβροχθίζουν τις σάρκες του λαού μας.

Το φως της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ θα διώξει κάθε εχθρό…
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

Τα μέλη του ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.
Ηράκλειο:Λαϊκή Στάση Πληρωμών (Λ.Σ.Π.)
Ρέθυμνο: Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (Σ.Α.Ο.Ρ.)
Χανιά: Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα (ΔΗ.ΠΑ.Κ.)
Ν. Λασηθίου: Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου (Α.ΠΟ.Μ)
Χερσόνησος: Κοινωνικοπολιτικό Κίνημα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη ζωή του Ελληνικού λαού.
Ιεράπετρα: Δίκτυο Αλληλεγγύης και προώθησης κοινωνικής οικονομίας «ΙΣΤΟΣ»
E-mail: [email protected]
https://www.facebook.com/kriti.antistasi/
Πληρ. τηλ.: 6985608081,6979733616

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter