Κρήτη: Άγνωστος προσπάθησε να προκαλέσει πυρκαγιά αλλά έγινε αντιληπτός

0
221

Προβληματισμό έχει προκαλέσει ένα περιστατικό το οποίο συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο από Σπήλι προς Αγία Γαλήνη, στην περιοχή Κρύα Βρύση.

Όπως έκανε γνωστό η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άγνωστο άτομο, προσπάθησε να βάλει φωτιά, αλλά ευτυχώς κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την απόπειρα εμπρησμού.

Η ανακοίνωση: 

«Στις 09-06-2019 στον επαρχιακό δρόμο από Σπήλι προς Αγία Γαλήνη, στην περιοχή Κρύα Βρύση και περί ώρα 03:20, έγινε απόπειρα εμπρησμού, η οποία έγινε αντιληπτή από κάτοικο της περιοχής και ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ευάγγελος Καπετανάκης, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο άμεσα.

Η Υπηρεσία μας αξιολογεί ως εξαιρετικά σοβαρό το περιστατικό, το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας πραγματοποιεί προανάκριση σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου εκτελώντας περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή με συμβατικά αυτοκίνητα, και αναζητείται ο δράστης. Παρακαλούνται οι πολίτες οτιδήποτε αντιλαμβάνονται να ειδοποιούν την Υπηρεσία μας άμεσα στο τηλέφωνο 199».