«Κομμένα» τα κινητά στους εργαζόμενους του Λευκού Οίκου

0
51

Με αφορμή τις πρόσφατες ανεπίσημες διαρροές στον Τύπο ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται για λόγους προφύλαξης, να απαγορεύσει στους υπαλλήλους του Λευκού Οίκου να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους κινητά εν ώρα εργασίας!

Λένε πως ότι δεν λύνεται… κόβεται! Έτσι λοιπόν κι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού είδε ότι παρά τις διαμαρτυρίες και συστάσεις του οι μη εξουσιοδοτημένες διαρροές στα ΜΜΕ συνεχίζονται εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να «κόψει» τα κινητά τηλέφωνα στο Λευκό Οίκο!
 
Κάτι που σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου «Bloomberg», δεν βρίσκει σύμφωνους ορισμένα στελέχη που εργάζονται στο γραφείο του προέδρου και ανησυχούν πως αν ο κ. Τραμπ κάνει πράξη την απόφασή του, εκείνοι θα χάσουν για αρκετές ώρες την επικοινωνία με τις οικογένειές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όντας «ξεκομμένοι» από αυτά.

Ήδη πάντως Λευκός Οίκος λαμβάνει τις απαραίτητες προφυλάξεις για τις ατομικές ασύρματες συσκευές, απαιτώντας, μεταξύ άλλων μέτρων, από τους αξιωματούχους να τις αφήνουν έξω από τις αίθουσες συσκέψεων, όπου συζητούνται «ευαίσθητες»  πληροφορίες. 
      
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι προέβησαν ανώνυμα σε αυτές τις αποκαλύψεις, καθώς η πρόταση αυτή είναι υπό συζήτηση και δεν έχει αποφασιστεί εάν και πότε θα επιβληθεί η απαγόρευση ή αν θα ισχύσει για όλο το προσωπικό του γραφείου του προέδρου.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ