Κυρ. Μητσοτάκης: Κάθε αδιέξοδο και μια εξεταστική

0
38

«Η μόνη λύση είναι εκλογές, εκλογές το ταχύτερο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στην κυβέρνηση και με αφορμή την πρότασή της για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υγεία.

Όπως είπε, «κάθε φορά που βρίσκονται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση εξαγγέλλουν και μια εξεταστική επιτροπή». «Η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα», πρόσθεσε.

 

Κατά τον κ. Μητσοτάκη, πρέπει να γίνουν εκλογές γιατί «δεν αξίζει η Ελλάδα να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα, επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες». 

«Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει», συνέχισε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε ότι οι κυβερνώντες χαρακτηρίζονται από ανικανότητα, επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα. «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα παράγει εδώ και μήνες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό. Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε. Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό», συμπλήρωσε.

Τέλος, παρατήρησε ότι η ανασφάλεια κυριαρχεί παντού, οι κίνδυνοι μεγαλώνουν και «η χώρα είναι μετέωρη και πάει να γίνει παρίας», ενώ διεμήνυσε: «Δεν θα το επιτρέψουμε».