Κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια σήμερα Δευτέρα στα Χανιά

0
184

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Σε ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Χανίων αναφέρεται:

Το ΕΚΧ καλεί όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, τους άνεργους και συνταξιούχους στις 15 Ιανουαρίου 2018, ώρα 12:30 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί μαζί με τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα ως απάντηση στο πολυνομοσχέδιο το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στην Βουλή και θα περιλαμβάνει νέα, σκληρά και αντεργατικά μέτρα.

Η ελληνική κοινωνία έχει άλλωστε δεχτεί πολλά πλήγματα από την υπέρμετρη προθυμία της κυβέρνησης για την πιστή εφαρμογή των εντολών των δανειστών. Τώρα,-μεταξύ άλλων,-θέλει να δώσει το τελειωτικό χτύπημα καταργώντας κυριολεκτικά το δικαίωμα της απεργίας το οποίο κατακτήθηκε με πολύ μόχθο.

Δεν θα δεχτούμε άλλα βάναυσα μέτρα στις πλάτες μας. Αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε για ένα εργασιακό μέλλον χωρίς ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 12:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η ΕΛΜΕ Χανίων με ανακοίνωση της γνωστοποιεί πως  συμμετέχει με στάση εργασίας στην απεργία και στο απεργιακό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων: « Κηρύσσουμε το επόμενο δεκαπενθήμερο ημέρες ανυποχώρητου αγώνα και καθημερινής δράσης με κινητοποιήσεις συγκεντρώσεις, ενημερώσεις και εκδηλώσεις με βασικό μας σύνθημα «Τα μέτρα δεν θα περάσουν – δεν θα εφαρμοστούν!»

Το ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ καλεί εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους στο συλλαλητήριο που διοργανώνει στις 19:00 στην Πλατεία Νέων Καταστημάτων. Κάλεσμα στο συλλαλητήριο απευθύνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων “Η Ενότητα”.