ΚΕΦίΜ: Παρουσίαση μελέτης με τίτλο «Δείκτης Αποτελεσματικότητας των Δήμων»

0
53

Τη νέα του μελέτη με τίτλο «Δείκτης Αποτελεσματικότητας των Δήμων», παρουσιάζει το  Κέντρο Φιλελελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ) την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στο Divani Caravel Hotel, αίθουσα Μακεδονία Α (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα), στην πρώτη εκδήλωση για το 2019.

Αναλυτικά η σχετική πρόσκληση

Το Κέντρο Φιλελελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ) σας προσκαλεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στην πρώτη εκδήλωση για το 2019, στο Divani Caravel Hotel, αίθουσα Μακεδονία Α (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα).

Σας καλούμε να βρεθείτε στην παρουσίαση της νέας μας μελέτης με τίτλο «Δείκτης Αποτελεσματικότητας των Δήμων», εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Forum Δήμοι και Επιχειρηματικότητα του EURASIAN MONEY SHOW 2019.

Ο Δείκτης Αποτελεσματικότητας των Δήμων που συνέταξε και παρουσιάζει το ΚΕΦίΜ αξιολογεί τις δημοτικές αρχές της χώρας βάσει των επιδόσεών τους σε τρία βασικά πεδία: την οικονομική διαχείριση, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία και τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες. Εντοπίζει τις βέλτιστες πρακτικές και αναδεικνύει τα θετικά παραδείγματα των δημοτικών αρχών που έχουν καταφέρει να αξιοποιούν αποτελεσματικά τους διαθέσιμους σε αυτές πόρους εν μέσω των έντονα γραφειοκρατικών περιορισμών του ισχύοντος ρυθμιστικού πλαισίου.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι:

Κώστας Μπακογιάννης, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, τ. Δήμαρχος Καρπενησίου

Τάσος Αβραντίνης, δικηγόρος, αντιπρόεδρος της Δράσης και μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΦίΜ
Αθανάσιος Τσιούρας, δικηγόρος, νομικός σύμβουλος και μέλος της εκτελεστικής ομάδας του ΚΕΦίΜ, υπεύθυνος εκπόνησης της μελέτης

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ζαμπούκας.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παραστείτε.