Και με το Δήμαρχο Ιεράπετρας συναντήθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με το Δήμαρχο

0
65

Την Παρασκευή 26-8-2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γεώργιου Καρτσάκη, του Γενικού Γραμματέα Πέτρου Χρυσουλάκη και του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Ιωάννη Παπαδάκη  της Ένωσής, με τον δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, στα γραφεία του δήμου στην Ιεράπετρα.

Στην συνάντηση που έγινε, συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών, όπου η ένωση εξέφρασε την άποψη της στον κ.Καλαντζάκη που αφορά στην αντίθεση της με την συγχώνευση των υπηρεσιών της Ιεράπετρας, και κυρίως του Τμήματος Ασφαλείας λόγω της ύπαρξης μεγάλου αριθμού αλλοδαπών εργατών που εργάζονται στην περιοχή και εξυπηρετούνται από το ανωτέρω τμήμα αλλά και της εκτεταμένης παραβατικότητας που μαστίζει την ευρύτερη περιοχή.

Επίσης τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης αναφέρθηκαν  και στο ενδεχόμενο της δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στο Λασίθι, στο οποίο είναι κάθετα αντίθετη η ένωση εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Λασιθίου.

Ο κ. δήμαρχος δήλωσε ότι συμφωνεί με τις θέσεις της Ένωσης  τις οποίες και θα υποστηρίξει όσο το δυνατό περισσότερο .

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter