Καταγγελία για επίθεση σε 12χρονο ερευνούν οι αστυνομικές αρχές

0
560

Μία σοβαρή καταγγελία απασχολεί τις αστυνομικές αρχές των Χανίων τις τελευταίες δύο ημέρες, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του kriti24.gr.

Η καταγγελία έγινε από τους γονείς ενός 12χρονου, που κατοικούν σε περιοχή κοντινή των Χανίων και αφορά την επίθεση, όπως ισχυρίζονται, που δέχτηκε με ρόπαλα ο γιος τους από δύο αλλοδαπούς, ενώ έκανε ποδήλατο στο δρόμο.

Το περιστατικό προς το παρόν τουλάχιστον, δεν  επιβεβαιώνεται επίσημα από την Αστυνομία, η οποία πάντως σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες,  ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή αυτή καταγγελία, που έχει όντως γίνει, από τους γονείς του παιδιού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από την Αστυνομία, η μητέρα του παιδιού έχει δημοσιοποιήσει το περιστατικό και στη  σελίδα της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας μάλιστα και αναλυτικές λεπτομέρειες, στο τι και το πως έγινε.

Όπως περιγράφει λοιπόν η μητέρα του παιδιού, το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ δεν είχε ακόμη βραδιάσει, ένα αυτοκίνητο ασημένιου χρώματος, έκλεισε το δρόμο στο γιο της την ώρα που αυτός έκανε ποδήλατο σε κεντρικό δρόμο του χωριού.

katangelia-3

Σύμφωνα πάντα με την περιγραφή της μητέρας μέσα από το αυτοκίνητο κατέβηκαν δύο άτομα, αλλοδαποί, αναφέρει και την εθνικότητα,  οι οποίοι επιτέθηκαν στο παιδί με ρόπαλα που  είχαν ντύσει με σίδερο(!).

Το παιδί άρχισε να φωνάζει βοήθεια και κατάφερε να ξεφύγει από αυτά τα δύο άτομα, προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του παιδιού, ο μικρός κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας, ενώ είδε και τα πρόσωπα αυτών που του επιτέθηκαν.

Η μητέρα ισχυρίζεται ότι ο ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη από την Αστυνομία και μάλιστα αναγνωρίστηκε από το μικρό, με τον οποίο πήγαν μαζί στο Τμήμα Ασφαλείας για αναγνώριση, αν και ο ίδιος ο συληφθείς αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Πρόκειται, όπως αναφέρει, για ένα νεαρό 21 ετών, ενώ ο δεύτερος που δεν έχει συλληφθεί είναι επίσης νεαρός, περίπου 22-23 ετών και κατοικούν και οι δύο σε γειτονικό χωριό.

katangelia-4

Από την Αστυνομία πάντως δεν επιβεβαιώνεται μέχρι αυτήν την ώρα τουλάχιστον, καμία σύλληψη, γεγονός που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά, καθώς έρχεται σε αντιδιαστολή με τους ισχυρισμούς της μητέρας του παιδιού.

Στην περιγραφή της μητέρας στο διαδίκτυο, γίνεται επίσης κτός από την αναφορά στην εθνικότητα των ατόμων που επιτέθηκαν στο μικρό και σε συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου, που αναγνώρισε το παιδί.

Σύμφωνα με αυτά που ισχυρίζεται  η μητέρα του παιδιού, ατη σύγχυση και στην προσπάθεια του να τους ξεφύγει ο 12χρονος, κατάφερε παρόλα αυτά να συγκρατήσει και τις φυσιογνωμίες αυτών που του επιτέθηκαν και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους.

Το πρωτοφανές περιστατικό, αν και δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, που ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα με ιδιαίτερη προσοχή, μετά την καταγγελία που δέχτηκαν.

Επίσης παρακολουθούν την υπόθεση και από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης της στο διαδίκτυο, καθώς αυτή πήρε μεγάλες διαστάσεις και έγινε μεγάλη συζήτηση  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας εύλογη ανησυχία.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter