Καμία ανοχή στο παραεμπόριο από τον ΕΣΧ και την Αστυν. Δ/νση Χανίων

0
22

Αιχμές στην προηγούμενη διοίκηση του εμπορικού συλλόγου Χανίων ότι άφησε ανεξέλεγκτο το παραεμπόριο αφήνει με ανακοίνωση της η νυν διοίκηση του ΕΣΧ, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, Αντώνη Ρουτζάκη. 

Ο εμπορικός σύλλογος σημειώνει σε όλους τους τόνους ότι η κρίση έχει πλήξει το τοπικό εμπόριο και για αυτό στο εξής δε θα υπάρξει καμία ανοχή στο παραεμπόριο. 

Όπως αναφέρεται από τον ΕΣΧ αναλυτικά:

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 14/1/2020 και ώρα 10 το πρωί μεταξύ του προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Χανίων Τοπολιανάκη Γ. και του Περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης κ Ρουτζάκη Αντώνη.

Το μοναδικό θέμα συζήτησης και εδώ επικεντρώθηκαν όλα, ήταν το παραεμπόριο στα Χανιά.

Το μήνυμα που βγήκε από την συνάντηση είναι σαφές: Καμιά ανοχή στο παραεμπόριο από εδώ και στο εξής. Η παρούσα διοίκηση του ΕΣΧ είναι αποφασισμένη σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ να βάλει τέλος στην ασυδοσία και την παρανομία που κυριαρχούν όλα αυτά τα χρόνια στους δρόμους της πόλης μας και όχι μόνο.

Ένα θέμα που δυστυχώς η προηγούμενη διοίκηση το είχε στο συρτάρι και δεν έπραξε ποτέ ούτε τα βασικά. Τα ψέματα τελείωσαν. Το στεγασμένο νόμιμο εμπόριο θα προστατευτεί από κάθε παράνομη δραστηριότητα. Αυτό ήταν και το κύριο συμπέρασμα από την συνάντηση και ξεκινούν άμεσες δράσεις από τον Εμπορικό σύλλογο Χανίων σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ.