Κακοκαιρία “Byron”: Ζημιές στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Νικολάου (φώτο)

Κακοκαιρία “Byron”: Ζημιές στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Νικολάου (φώτο)

“Λαβωμένο” είναι το παραλιακό μέτωπο του Αγίου Νικολάου Κρήτης, καθώς η κακοκαιρία “Byron” το σφυροκοπά με μεγάλη ένταση. 

Τα ξημερώματα ριπές ανέμου έντασης 10 μποφόρ σάρωσαν την πόλη και ειδικά στο σημείο που βρίσκονται τα καφέ και τα περισσότερα καταστήματα εστίασης, με αποτέλεσμα να σπάσουν ομπρέλες, ενώ γλάστρες και καρέκλες έπεσαν μέσα στη θάλασσα, μεταδίδει το ertnews.gr.

Από τη μανία του Byron δεν γλύτωσε ούτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης το οποίο είχε εγκατασταθεί στη λίμνη και αύριο είναι προγραμματισμένη η γιορτή όπου θα φωταγωγηθεί.

Ζημιές προκλήθηκαν και στον ελαιόκαρπο στον κάμπο της Κριτσάς στην Ελούντα και τα γύρω χωριά, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων.

Στον Τσούτσουρα επίσης αποκολλήθηκε το μεταλλικό υπόστεγο κτηνοτροφικής μονάδας, με το μισό να καταλήγει στην άσφαλτο και το άλλο μισό μέσα στον οικισμό, που αντιμετώπισε πρόβλημα και με την ηλεκτροδότηση!

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)