Καινούργια προϊόντα παρουσίασε το Κρητικό Εργαστήρι στην έκθεση «FROZEN FOOD 2018″| φωτο

0
149

Με καινούργια προϊόντα από άλευρα ολικής άλεσης πήγε το «Κρητικό Εργαστήρι» της οικογένειας Λαμπάκη στην έκθεση «MEAT & GRILL DAYS 2018 – DAIRY EXPO 2018 – FROZEN FOOD 2018» στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η Frozen Food πραγματοποιείται παράλληλα με την Meat Days και Dairy Expo και παρουσιάζει εξειδικευμένα προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες, γύρω από τα κατεψυγμένα τρόφιμα.

Στις κατηγορίες εκθεμάτων συμπεριλαμβάνονται όλα τα κατεψυγμένα τρόφιμα, όπως ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά, φρούτα, προϊόντα κρέατος, προϊόντα ζύμης κ.α. Επίσης, περιλαμβάνονται εκθέματα, τεχνολογίες και εξοπλισμοί βιομηχανικής ψύξης, θάλαμοι κατάψυξης και συντήρησης, καταγραφικά θερμοκρασίας, εξοπλισμός ψυχόμενων αποθηκών κ.α. Υπηρεσίες food logistics, μεταφορών, συσκευασίας και διανομών τροφίμων αποτελούν λύσεις που θα βρει κάποιος στην ενότητα της έκθεσης Frozen Food.

Καταστήματα λιανικής και supermarket, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, εμπορικές εταιρείες τροφίμων, catering και ξενοδοχειακές μονάδες είναι από τις βασικές κατηγορίες επισκεπτών που ενδιαφέρονται και παρακολουθούν την έκθεση Frozen Food.

Το «Κρητικό Εργαστήρι» της οικογένειας Λαμπάκη, θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα σε Έκθεση Τροφίμων στη Σουηδία.