Ισόβια επιβλήθηκαν σε 67χρονο Χανιώτη για φονικό στον Καβρό

0
210

Σε ισόβια φυλάκιση για τη δολοφονία του 76χρονου Στέλιου Τσαπάκη στον Καβρό Αποκορώνου στις 31-01-2012 καταδικάστηκε ένας 67χρονος Χανιώτης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου.

Η δίκη έγινε χθες, με το ΜΟΔ Ρεθύμνου να κρίνει ένοχο των 67χρονο και να του επιβάλλει ισόβια φυλάκιση για τη δολοφονία και 8 χρόνια φυλάκιση για τη ληστεία. Σημειώνεται πως ο 67χρονος αναζητούνταν και συνελήφθη μόλις πέρυσι τον Απρίλη.

Συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας ήταν ο κ. Γιώργος Περάκης από τα Χανιά και ο κ. Παντελής Φουρφουλάκης από το Ρέθυμνο που στις αγορεύσεις τους ζήτησαν την καταδίκη του κατηγορουμένου παραθέτοντας τα στοιχεία που απεδείκνυαν την ενοχή του.
Σημειώνεται πως η δολοφονία είχε γίνει στο ποιμνιοστάσιο που είχε ο 76χρονος σε ορεινή περιοχή του Αποκόρωνα.

Τότε με βάση την ιατροδικαστική έρευνα είχε διαπιστωθεί πως ο 76χρονος είχε δεχθεί πυροβολισμό από πιστόλι στην κοιλιά, ενώ έφερε στο πρόσωπο και στο κεφάλι ελαφρές κακώσεις.

Η αστυνομία είχε υποψιαστεί διάφορα άτομα, και μετά από 10 χρόνια, τον Απρίλη του 2022, συνελήφθη ένα άτομο στην ηπειρωτική Ελλάδα στον οποίο και απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

ΠΗΓΗ: haniotika-nea.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter