Ηράκλειο: Εκδήλωση από Λ. Αυγενάκη με Ευρωβουλευτές της ΝΔ| φωτο

0
80

«Το εγχείρημα της Ευρώπης πέτυχε, διότι βασίστηκε στις δυνάμεις που πίστεψαν στα θαυμαστά που μπορούν να πετύχουν ενωμένοι οι λαοί. Και αυτές οι αξίες πρέπει να είναι η βάση που θα προχωρήσει η Ένωση στο μέλλον», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης στην εκδήλωση «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαΐου, στο Ηράκλειο Κρήτης, με την συμμετοχή του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καθώς και 7 ακόμη υποψήφιων Ευρωβουλευτών.

Στην εκδήλωση η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» του Λευτέρη Αυγενάκη, στο νομό Ηρακλείου, συμμετείχαν αναλυτικά οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Γιάννης Ανδρουλάκης, Νίκος Δούκας, Παύλος Ελευθεριάδης, Θοδωρής Καλαμπόκης, Βασιλική Λαζαράκου, Ελένη Παναγιωταρέα, και Γιώργος Ξηραδάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησαν τις παρακάτω δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης επεσήμανε: «Η Ευρώπη διέρχεται περίοδο αποσταθεροποίησης και βαθιάς υπαρξιακής κρίσης. Γι’ αυτό χρειάζεται επανεκκίνηση μέσα από μια νέα κοινωνική αντίληψη και περισσότερη αποτελεσματική συνεργασία ώστε να περιφρουρήσει αποτελεσματικά τις κοινές ευρωπαϊκές αξίες».

Ο κ. Γιάννης Ανδρουλάκης ανέφερε πως: «Η απόφαση μου να αναμειχθώ ενεργότερα με την πολιτική και η ανταπόκρισή μου στην τιμητική πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας οφείλεται πρωτίστως στην πίστη μου στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο κ. Νίκος Δούκας σημείωσε «Η υποψηφιότητα μου αποτελεί ένα κάλεσμα προς εκείνο το τμήμα της κοινωνίας μας που πιστεύει στις δυνάμεις του και επιζητεί δίκαιες αγωνιστικές συνθήκες ώστε να δημιουργεί και να παράγει, προς όφελος της χώρας μας που αξίζει καλύτερα».

Ο κ. Παύλος Ελευθεριάδης υπογράμμισε ότι «θα υπερασπιστώ τις αξίες της Ελλάδας και της Ευρώπης με αποτελεσματικότητα και πειστικότητα, χωρίς καμία ανασφάλεια ή αμφιβολία για την θέση της Ελλάδας ως πρωταγωνίστριας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια».

Ο κ. Θοδωρής Καλαμπόκης τόνισε «Θέλω να είμαι η φωνή των νέων ανθρώπων στο Ευρωκοινοβούλιο, και όλων των Ελλήνων που ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο».

 

Η κα. Βασιλική Λαζαράκου δήλωσε «Στόχος μου είναι να αποτελέσω μια δυνατή φωνή που θα προασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα και να συμβάλλω με την εμπειρία μου ώστε η χώρα μας, μέσα από σωστές στρατηγικές, να γίνει πρωτοπόρος στην ανάπτυξη ενός ασφαλούς χρηματοοικονομικού περιβάλλοντος».

Η. κα. Ελένη Παναγιωταρέα σημείωσε πως «Οι Ευρωεκλογές αυτές θα κρίνουν την κατεύθυνση της Ευρώπης, και επομένως και την θέση μας σ’ αυτήν».

Ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης ανέφερε «Η Ευρώπη χρειάζεται ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης κι αυτό μπορεί να το βρει μέσα από την εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει τον Έλληνα πόσο δε μάλλον την Ελληνική ναυτοσύνη».

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter