Υπέρ της εκλογής νέου προέδρου στη Σούπερ Λιγκ ο Πλατανιάς

0
58

Υπέρ της εκλογής νέου προέδρου στη Σούπερ Λιγκ, που ήταν κάτι που προσπάθησαν να πετύχουν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τάχτηκε στο πλαίσιο του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ ο Πλατανιάς.

Το θέμα ωστόσο δεν “πέρασε” καθώς δεν υπήρξε πλειοψηφία κι έτσι η Σούπερ Λιγκ συνεχίζει τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες και μέχρι να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος, με τους κυρίους Δάρα, Σπανό και Κωστούλα, που ορίστηκαν ως διοικούσα επιτροπή.

Ως γνωστόν, το θέμα του ορισμού νέου προέδρου μετά την παραίτηση του Γιώργου Στράτου δεν ήταν στην ατζέντα των θεμάτων, όμως ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να περάσει “έτσι” η συνεδρίαση και ο Δάρας να συνεχίσει στη θέση του Στράτου, προτείνοντας την ανάδειξη νέου προέδρου.

Με αυτή την κίνηση τάχθηκε ο Πλατανιάς (το είχε εξάλλου πράξει εδώ και μέρες με σχετική επιστολή που είχε αποστείλει στη Λίγκα) αλλά και τέσσερις ακόμα ομάδες, οι Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια και Παναιτωλικός, εντούτοις δεν συγκεντρώθηκε πλειοψηφία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου στον Συνεταιρισμό θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη 31 του μήνα.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Super League, ορίστηκε προσωρινή τριμελής διοικούσα επιτροπή στο συνεταιρισμό απαρτιζόμενη από τους κ.κ. Δάρα, Κωστούλα, Σπανό, η οποία θα χειριστεί τα τρέχοντα ζητήματα του συνεταιρισμού μέχρι την επόμενη Τετάρτη 31/8/16, οπότε και θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου του Δ.Σ.».

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter