ΙΜΚΑ: Γιορτάζει στις 19/11 τα 26 χρόνια ζωής του Ραδιοφωνικού σταθμού «Μαρτυρία»

0
45

Με μία ξεχωριστή εκδήλωση τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως, στις 19.30 η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου σβήνει τα 26α κεράκια στη γενέθλια τούρτα του Ραδιοφωνικού της σταθμού,  ”Μαρτυρία” 95.5 FM και με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου  κ.κ. Δαμασκηνού, προσκαλεί τον κόσμο να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την επετειακή ημέρα και να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΙΜΚΑ

26 ολόκληρα χρόνια κλείνει στις 19 Νοεμβρίου ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Μητροπόλεως μας ”Μαρτυρία” με εκατοντάδες εκπομπές, ομιλίες μα κυρίως με συναισθήματα αγάπης, συγκινήσεως και εθελοντισμού.

Εκ μέρους της μικρής αυτής οικογένειας του σταθμού που κάθε φορά μεγαλώνει, ανανεώνεται και συμπληρώνεται, σας προσκαλούμε με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, στην επετειακή μας εκδήλωση στις 19 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας (Αντωνίου Γιάνναρη 2), να εορτάσουμε όλοι μαζί και να παρουσιάσουμε το νέο μας πρόγραμμα.

Κοντά μας εφέτος θα βρίσκεται η εξαιρετική χορωδία της Ενορίας Μουρνιών όπου θα τραγουδήσουν υπέροχα τραγούδια.

Είσοδος Ελεύθερη