Ημερίδα νεανικής δημοσιογραφίας στο Ρέθυμνο

0
42

Την Τρίτη 29 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης σχολικών εντύπων, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και από το Σύλλογο Νεανικής Δημοσιογραφίας «Τύπος και Ουσία – Λευτέρης Δασκαλάκης».

Συμμετείχαν παρουσιάζοντας τη δουλειά του μαθητές και μαθήτριες του Πειραματικού Γυμνασίου Ρέθυμνου, το 5ο ΔΣ Ρεθύμνου και το 6ο ΔΣ Ρεθύμνου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθεί η προσπάθεια και το έργο των μαθητών πάνω στα σχολικά έντυπα.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεανικής Δημοσιογραφίας μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που συνεπικουρούν την «δημοσιογραφική» τους δουλειά συμβάλλουν σε μια προσπάθεια καταγραφής και αρχειοθέτησης των σχολικών εντύπων σε Παγκρήτιο επίπεδο.

Ως ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων που συμμετείχαν και τον Σύλλογο Νεανικής Δημοσιογραφίας «Τύπος και Ουσία – Λευτέρης Δασκαλάκης» που τους έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουν τα έργα τους.