Ημερίδα για την Κρητική κουζίνα στον Άγιο Νικόλαο

0
179

Ημερίδα με θέμα «Σήματα «Κρήτη», «Κρητική Κουζίνα» και «Κρητικό Μπακάλικο» Εργαλεία συνεργασίας και ανάπτυξης» οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, ΠΕ Λασιθίου, και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στις 5 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Αγ. Νικόλαο (οδός Ι. Κούνδουρου 17).

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

17:00 – 17:30 Προσέλευση – Έναρξη
17:30 – 18:15 Χαιρετισμοί
• Πελαγία Πετράκη – Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου
• Μανόλης Χνάρης – Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
• Μιχάλης Βαμιεδάκης – Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης
• Θωμάς Χαριτάκης – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λασιθίου
• Μανόλης Βαρκαράκης – Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λασιθίου
18:15 – 18:30 «Η φιλοσοφία και η διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων και των επιχειρήσεων με το σήμα «Κρήτη» – Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτημάτος Κρήτη & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
18:30 – 18:45 «Σήμα «κρητική κουζίνα», η γαστρονομική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα Πρότυπο» – Βίκυ Νταγιαντά, Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης
18:45 – 19:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση – Κλείσιμο ημερίδας