Ημερίδα για τα ζώα από αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές

0
64

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και τα σωματεία της στην Κρήτη διοργανώνουν με την συμμετοχή της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και με την σύμπραξη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Ημερίδα-Εσπερίδα με θέμα:

” Το Ελληνικό Δικαιικό Σύστημα για τα Ζώα , πρακτικά προβλήματα που απορρέουν από την εφαρμογή του Ο ρόλος των Εισαγγελικών, Αστυνομικών και Αυτοδιοικητικών Αρχών”.

Την 01 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην πλ. Αγοράς.

Κεντρικοί Ομιλητές στην Ημερίδα
Η τ.Εισαγγελέας Ζώων Αθήνας και Αντεισαγγελέας Εφετών κα Αθηνά Θεοδωροπούλου με θέμα :
“Σχέσεις αμφιμονοσήμαντης αντιστοιχίας μεταξύ των διαφόρων δικαικών συστημάτων της Ευρώπης απέναντι στα Ζώα / Κενά και ασάφειες της ελληνικής νομοθεσίας”.

Ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου και ” Ειδικός Εισαγγελέας κατά της Ρατσιστικής Βίας”- Υπ. ΔΝ Α.Π.Θ κ. Ευστάθιος Θεοφανίδης με θέμα :
” Προβλήματα πρακτικής του νόμου για τα ζώα , ο ρόλος των εισαγγελέων και της αστυνομίας
Ο ρατσισμός-ειδισμός απέναντι στα Ζώα” .

O Υπαστυνόμος Α’ κ. Φιαγκουσάκης Εμμανουήλ εκ μέρους της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης με θέμα ”

” Η αναγκαιότητα ενημέρωσης των αστυνομικών επί των νομικών θεμάτων των 3 βασικών νόμων και η καθημερινή πρακτική στα αστυνομικά τμήματα” .
Την Ημερίδα , στην οποία θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Στρατηγός Ανδρέας Δασκαλάκης, θα παρακολουθήσουν αστυνομικοί από όλη την Κρήτη και άλλες εμπλεκόμενες Αρχές .

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter