Ικανοποιημένος ο Δημάρχος Χανίων από τη βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος

0
75

Επιστολή προς την ηγεσία της τοπικής Αστυνομίας εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη βελτίωση της αστυνόμευσης ειδικότερα σε θέματα κυκλοφοριακού, έστειλε, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

Ο κος Βάμβουκας ζήτησε παράλληλα την επέκταση των ελέγχων και σε θέματα που αφορούν την ηχορύπανση ενώ ζήτησε τα μέτρα αυτά να συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η επιστολή του Δημάρχου Χανίων:

«Τις τελευταίες μέρες με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι οι υπηρεσίες σας με συνέπεια και προσήλωση στο καθήκον, πραγματοποιούν ελέγχους στην παράνομη στάθμευση στο κέντρο της πόλης και επιχειρούν με ταχύτητα όπου υπάρχει πρόβλημα.

 Θέλω να επιβραβεύσω την συμβολή της Τροχαίας Χανίων και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. η δράση των οποίων έχει βελτιώσει σημαντικά την εικόνα και τη λειτουργία της πόλης. Είναι ορατή η διαφορά παρ’ ότι βρισκόμαστε σε περίοδο αιχμής.

 Όπως ενθυμίστε με επανειλημμένες παρεμβάσεις  μου υποστήριξα και υποστηρίζω τόσο ο ίδιος όσο και η Δημοτική Αρχή Χανίων, την ανάγκη ενίσχυσης της Τροχαίας Χανίων και γενικότερα των Αστυνομικών Δυνάμεων με έμφαση στην τήρηση της τάξης όπου αφορά το κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης, κάτι που πρέπει να έχει διάρκεια και συνέχεια όλο το χρόνο. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο όμως, ζητάω να συνεχίσετε με ένταση και να επεκτείνετε τους ελέγχους σας σε τομείς όπως η ηχορύπανση που παρατηρείται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που επισημαίνουν οι κάτοικοι της παλιάς πόλης και οι φορείς του Τουρισμού.

 Έχουμε μια πόλη κι ένα Δήμο με πολλά πλεονεκτήματα και όλοι πρέπει να κατανοήσουμε ότι η τήρηση των νόμων και ο σεβασμός του διπλανού μας αποτελούν απαραίτητο όρο για να λειτουργήσουν αυτά τα πλεονεκτήματα σε όφελος όλων μας.

Χαιρετίζοντας την προσπάθεια σας αυτή, ευχόμαστε να συνεχίσετε με την ίδια συνέπεια το δύσκολο έργο σας και να είστε βέβαιοι ότι οι συνδημότες μας αλλά και οι επισκέπτες της όμορφης πόλης μας το εκτιμούν και το αναγνωρίζουν».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter