Η Ζουζούνη για τη ματαίωση των Ολυμπιακών Αγώνων

0
20

Δηλώσεις από τη Βιολέτα Ζουζούνη φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οπως είναι γνωστό, η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης προετοιμαζόταν και μάλιστα αυτό το διάστημα θα κορύφωνε την προσπάθεια της προκειμένου να έδινε το παρόν στη διοργάνωση στο Τόκιο. Η Ζουζούνη χαρακτηρίζει την απόφαση ως αναμενόμενη, καλώντας όλους να τηρήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών ενώ συγχαίρει και ευχαριστεί γιατρούς, νοσηλευτές και όλα τα σώματα ασφαλείας της χώρας, που όπως τονίζει, μάχονται στην πρώτη γραμμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της έχουν ως εξής:

«Πιστεύω ότι η απόφαση ήταν αναμενόμενη. Η ΔΟΕ θα άλλαζε την ημερομηνία διεξαγωγής των Ολυμπιακών. Το σημαντικότερο και κύριο θέμα για να μπορούμε να αθληθούμε σωστά είναι η υγεία μας και οι μέρες που έχουμε διανύσει και θα διανύσουμε στην συνέχεια είναι πολύ κρίσιμες και παράλληλα στενάχωρες. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκροτημένοι και υπεύθυνοι σε όλο αυτό. Μετά την απόφαση υπήρξε μια ανακούφιση.

Όμως δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε. Θα υπάρξει ακόμα πιο σκληρή δουλειά μέχρι τον τελικό μας στόχο που είναι η Ολυμπιάδα το 2021. Όσον αφορά την ελληνική κοινωνία έχω να αναφέρω ότι θα πρέπει να τηρήσουμε κατα γράμμα ότι έχουν πει οι ειδικοί και να μην τους αγνοούμε, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η πανδημία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές, όλα τα σώματα ασφαλείας της χώρας που μάχονται στην πρώτη γραμμή. Αυτό που θα μπορούσα να συστήσω σε φίλους, συναθλήτες και συγγενείς είναι υπομονή, ψυχραιμία και να ακολουθούν πίστα τις οδηγίες των ειδικών ώστε να επανέλθουμε όσο πιο γρήγορα στην πρότερη κανονική ζωή μας».