Οι «MyRyanair» που θα κάνουν κράτηση μέσω του Ryanair Rooms, θα κερδίσουν επιστροφή 10%

0
208

H Ryanair, η Νο1 αεροπορική, στις 24 Ιανουαρίου ανακοινώνει την έναρξη της υπηρεσίας Travel Credit, ως κίνητρο για τους επιβάτες που κλείνουν τη διαμονή τους μέσω Ryanair Rooms με όφελος 10% για χρήση σε πτήσεις.

Όλοι οι επιβάτες με λογαριασμό “MyRyanair” οι οποίοι κάνουν κράτηση μέσω Ryanair Rooms, θα κερδίσουν επιστροφή 10% σε Travel Credit, για αγορές πτήσεων απευθείας στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Για παράδειγμα, ένας επιβάτης ο οποίος κάνει κράτηση για 4 διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη για €400, θα λάβει Travel Credit €40 απευθείας στον MyRyanair λογαριασμό του – ουσιαστικά προσφέροντας την επόμενη πτήση του με τη Ryanair δωρεάν (λαμβάνοντας υπόψιν ότι η μέση τιμή του αεροπορικού ναύλου της Ryanair είναι μόνο €41).

Η Ryanair πρόσφατα ανακοίνωσε την σημαντική βελτίωση της ιστοσελίδας Ryanair Rooms, με σκοπό να καταφέρει να λάβει τον τίτλο ‘Amazon of Travel’, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερο εύρος επιλογών σε ξενοδοχεία, Hostel, Β&Bs, βίλες και σπίτια διακοπών, στις χαμηλότερες τιμές. Η νέα ιστοσελίδα προσφέρει βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης και απλοποιημένη εμπειρία κράτησης, σε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δωμάτια παγκοσμίως.

Η υπηρεσία Travel Credit είναι μέρος του προγράμματος “Always Getting Better”, σε συνδυασμό με την βελτιωμένη ιστοσελίδα της Ryanair.com, την Κινεζική της έκδοση, το Ryanair Tickets για συναυλίες και εκδηλώσεις, την δυνατότητα πληρωμής με Apple Pay, τις long haul πτήσεις της Air Europa μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com και την νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

“Εϊμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπηρεσία Ryanair Travel Credit, μέρος του προγράμματος βελτίωσης “Always Getting Better”, προσφέροντας στους επιβάτες άμεσα 10% πίστωση που κάνουν κράτηση για διαμονή μέσω της Ryanair Rooms, για αγορές σε πτήσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter