Η Λίνα Μενδώνη στην Κίσαμο για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος

0
60

Εκ της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται το Πρόγραμμα της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος, κατά την οποία εορτάζει ο ομώνυμος Ι. Καθεδρικός Ναός της Κισάμου. Κυριακή, 11 Δεκ. ώρα 17.00μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός-Αρχιερατικός Εσπερινός., ώρα 18.30μ.μ. Λιτάνευσις στην πόλη της Κισάμου της Ιεράς και θαυματουργού Εικόνος και Ιερού Λειψάνου του Αγίου Σπυρίδωνος. Ώρα 20.30μ.μ. Ιερά Παράκλησις, ώρα 21.30μ.μ. Ιερά Αγρυπνία. Δευτέρα, 12 Δεκ., ώρα 7.00π.μ. Όρθρος-Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα απονεμηθεί, εις την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. Λίνα Μενδώνη, η ανωτάτη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης, εις δε τον Δρ. Σεραφείμ Καστανάκη, Άρχοντα του Οικουμενικού Θρόνου, μεγάλο ευεργέτη της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, θα απονεμηθεί η ανωτάτη τιμητική διάκριση της Ι. Μητροπόλεως, καθώς έχει ήδη τιμηθεί από την Εκκλησία της Κρήτης.

Καλείται ο φιλάγιος λαός του Θεού όπως μετέχει της ιεράς πανηγύρεως ως και της λιτάνευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον Εσπερινό της εορτής, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter