Ι. Κασσελάκης: Δωρεά σε συσσίτια αντί προεκλογικής εκδήλωσης

0
46

Εν’όψει των εκλογών και με τις προεκλογικές εκδηλώσεις να διαδέχονται η μια την άλλη ο Ι. Κασσελάκης υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χανίων, έκανε γνωστό πως δεν θα πραγματοποιήσει κεντρική εκδήλωση και αντί αυτού θα κάνει δωρεά σε συσσίτια της πόλης που το έχουν ανάγκη.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, κρίνοντας ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι πολύ πιο ψηλά από οτιδήποτε άλλο, οι συνεργάτες μου κι εγώ αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε κεντρική προεκλογική ομιλία.

Εξάλλου, καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πορευτήκαμε με σύνεση, χαμηλούς τόνους και επιδιώξαμε την επικοινωνία και την αμεσότητα με τον απλό κόσμο, αλλά και φορείς του νομού μας. Στο πλαίσιο αυτό, τα χρήματα που θα ξοδεύαμε για μία κεντρική εκδήλωση θα δοθούν στο φιλόπτωχο συσσίτιο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σπλάντζιας, στα συσσίτια της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, καθώς και στα συσσίτια του Αγ. Γεωργίου Κατσιφαριανών.

Ηδη, προηγήθηκε μία μεγάλη δωρεά στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών. Βάζουμε στο επίκεντρο τον συνάνθρωπο! Ενωμένοι μπορούμε… Ιωάννης Κασσελάκης – Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων ΝΔ