Η γιαγιά είχε την 8χρονη Αντωνία- Η εξήγηση της γιατί το έκανε

0
128

Στο σπίτι της γιαγιάς της, από τη μητέρα της, βρισκόταν τελικά η μικρή Αντωνία για την οποία χθες βγήκε ανακοίνωση εξαφάνισης από το Χαμόγελο του Παιδιού, αλλά λίγες ώρες αργότερα έγινε τελικά γνωστό ότι το μικρό κορίτσι δεν είχε εξαφανιστεί, (Δείτε εδώ) αλλά βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς της, από τη μητέρα της, η οποία και αρνείτο να το παραδώσει στο πατρικό περιβάλλον.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιμέλεια του παιδιού στο πατρικό περιβάλλον, έχει δοθεί με δικαστική απόφαση,μετά από μακρά διένεξη, παρόλα αυτά η γιαγιά της από την πλευρά της μητέρας, δηλώνει ότι παρά την δικαστική απόφαση, δεν παραδίδει το παιδί για να το πορστατεύσει.

Μάλιστα στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, η γιαγιά προχώρησε χθες σε ανάρτηση, στο post της αναζήτησης της μικρής και δίνει την δική της εξήγηση, με βαριές μάλιστα καταγγελίες, γιατί δεν παραδίδει το παιδί στο πατρικό του περιβάλλον.

Αναλυτικά έγραψε:

katangelies-giagias

Είναι φανερό πως το παιδί βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο μίας αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δύο πλευρές και όπως δήλωσε στο star.gr ο πρόεδος του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κ. Γιαννόπουλος: “μοναδική προτεραιότητα θα έπρεπε να ήταν η προτασία του και η όσο το δυνατόν λιγότερη έκθεσή του. Αυτό θα έπρεπε να είναι το πρώτο και κύριο μέλημά τους, αυτή τη στιγμή όμως βρίσκεται στο κέντρο ενός τυφώνα που δείχνει να μην εξασθενεί”.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter