Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων για την αναστολή της δράσης της Επιτροπής Ειρήνης Τουρκίας

0
69

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καταγγέλλει την απόφαση της Τούρκικης Κυβέρνησης για τρίμηνη αναστολή της δράσης της Επιτροπής Ειρήνης της Τουρκίας μαζί με άλλες 12 οργανώσεις του λαϊκού κινήματος στην Τουρκία.

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων ζητά την άμεση ανάκληση της παραπάνω απόφασης μαζί με τις άλλες οργανώσεις του λαϊκού κινήματος στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων τονίζεται:

Γνωρίσαμε τους συναγωνιστές της Επιτροπής Ειρήνης της Τουρκίας στην επίσκεψή τους στην πόλη μας, στις κοινές μας συναντήσεις για την Ειρήνη στην περιοχή μας, μαζί με το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης.

Αν κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για την Τρομοκρατία στην Τουρκία αυτή είναι η κυβέρνηση της και τα συμφέροντα που εκφράζει. Συμφέροντα που οπλίζουν το χέρι του ISIS, που δολοφονούν διαδηλωτές, που σφαγιάζουν τον κούρδικο λαό αλλά και όποιον αντιστέκεται στα σχέδια τους.

Αν κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για την Τρομοκρατία αυτός είναι ο Ιμπεριαλισμός που γεννά τους πολέμους, που διαλύει τους λαούς, που γεννά θάνατο και προσφυγιά, για να γεμίζουν χρυσάφι τα σεντούκια των καπιταλιστών.

Τον εκπρόσωπο του ιμπεριαλισμού υποδεχόμαστε αυτές τις μέρες, όπως του αξίζει, με διαδηλώσεις αγωνιστικά τιμώντας τις παρακαταθήκες του λαού μας που δεν σκύβει το κεφάλι, σε αντίθεση με τους εκάστοτε κυβερνώντες που συνέχεια δίνουν γη και ύδωρ.

Η ενδυνάμωση του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος μαζί με το ταξικό κίνημα των εργαζομένων, το κίνημα των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών και της νεολαίας θα δώσει την μόνη απάντηση που καταλαβαίνουν: της ρήξης και της ανατροπής.

• Όλοι την Τρίτη 15 Νοέμβρη 2016 στις 6.30 το απόγευμα στα Νέα Καταστήματα στην διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του αρχιμακελάρη Ομπάμα.

• Όλοι την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2016 στις 6.30 το απόγευμα στα Νέα Καταστήματα στις εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.