Η επίσκεψη του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χρστοδουλάκη στα Χανιά

0
42

H NE Kινηματος Αλλαγής Χανιών εξέδωσε δελτίο τύπου για την επίσκεψη του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χρστοδουλακη στα Χανιά.

Αναλυτικά :

Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης εκπροσώπησε την πρόεδρο Φωφη Γεννηματά στις εκδηλώσεις τιμής της επανάστασης του Θερίσου, στις 11.00 πμ. .

Νωρίτερα στις τις 9.30 π.μ. επισκέφτηκε συνοδευόμενος από στελέχη του κινήματος τον Αντιπεριφερειαρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαρακη ο οποίος τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τον Ν. Χανίων και το στάδιο που βρίσκονται οι αποκαταστάσεις των ζημιών μετά τις πρόσφατες θεομηνίες.

Στις 12.00 π.μ. επισκέφτηκε το Δημαρχείο Πλατανια όπου ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδρακης κατέθεσε τις απόψεις του, συνοπτικά :

« Θέλουμε κατ αρχην να βάλουμε τους οικισμούς που έχουν πληγεί σε πρόγραμμα πλαισίου ανασυγκρότησης, δια μέσου ταμείου αλληλεγγύης , κατά δεύτερον θέλουμε την άμεση αποκατάσταση των αρδευτικών έργων και μελέτες κατασκευής και τρίτον την ευκαιρία επανεκκίνησης και ανασυγκρότησης των περιοχών που έχουν πληγεί. »

Στις 13.00 συνοδευόμενος από το κλιμάκιο επισκέφτηκε επιτόπια περιοχές του δήμου Κισσάμου που έχουν πληγεί όπου ο Δήμαρχος Θ. Σταθακης των ενημέρωσε για την πορεία αποκαταστάσεις των ζημιών.

Στις 14.00 συνάντησε στο Καφέ Κήπος μέλη της Κ.Π.Ε. , την γραμματέα , τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Δημοτικών Οργανώσεων ,όλους τους υποψήφιους βουλευτές για τις εθνικές εκλογές 2019, , τους συνέδρους του 2ου συνεδρίου καθώς και μέλη του κινήματος αλλαγής που παραβρέθηκαν , για πολιτική συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.