Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Ηράκλειο την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 

0
42

Συνεχίζονται την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη του Ηρακλείου. Έτσι, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στις 20:00 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη για το κοινό ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης θα δώσουν παράσταση με τίτλο «Προσωπικό». 

Η παράσταση βασίζεται στα μελοποιημένα ποιήματα του album «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ» και σε κρήτες ποιητές, όπως ο Μηνάς Δημάκης, ο Άρης Δικταίος, ο Παύλος Βλαστός και ο Νίκος Καζαντζάκης.

Την ίδια βραδιά στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου  θα παρουσιαστούν οι «ΟΡΝΙΘΕΣ» του Αριστοφάνη από την Ομάδα θεάτρου «Ίριδα», Μ.Κ.Ο. Γυναικών «Ίριδα». 

Σκηνοθεσία Δ. Ταβερναράκης, Κοστούμια- Σκηνικά Ομάδα θεάτρου «Ίριδα», Χορογραφία Έρη Κάτσουρα, Υπεύθυνη παραγωγής : Ρένια Δρόσου 

Την ίδια ημέρα, το πρόγραμμα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» συμπεριλαμβάνει: 

11:00 Εργαστήρι γαστρονομίας. «Στην κουζίνα της θείας Ελένης» με την Ελένη Καραντινάκη.

12:00 «Ο Ανδροκλής και η Υακίνθη» – Θεατρική παράσταση με 15 παιδιά του ΚΔΑΠ Ασιτών. Κείμενο -Διδασκαλία: Α. Διαμαντής, εικαστικές κατασκευές: Μαρίνα Κανονάκη.

17:30 Παιδική και Νεανική χορωδία Περιφέρειας Κρήτης Π.Ε. Ηρακλείου. Διεύθυνση Λένα Χατζηγεωργίου, πιάνο Έλενα Περυσινάκη.

18:00 Εργαστήριο: μικροί μάγειροι. Η συνταγή: 1 κιλό χριστουγεννιάτικη διάθεση, 4 φλυτζάνια αγάπη… με τις Εμμανουέλα και Αλεξία.

18:30 Σπουδαστές μοντέρνου τραγουδιού Έντεχνου Ωδείου, τάξη Λένας Χατζηγεωργίου.

20:00 Quantum Jazz Duet Kλασική τζάζ, Ποπ μπαλάντες και χριστουγεννιάτικα κομμάτια. Γ. Γεναράκης-Σαξόφωνο, Μ. Χρυσουλάκης- Πιάνο.