Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης για τη φοιτήτρια που της έκοψαν το ρεύμα

0
61

Στο περιστατικό με την διακοπή της ηλεκτροδότησης στην οικία μιας φοιτήτριας του Πολυτεχνείου Κρήτης αναφέρεται ανακοίνωση της παράταξης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί έγινε παράσταση διαμαρτυρίας από τον Ενιαίο Σύλλογο Φοιτητών Π.Κ. και το Σωματείο Επισιτισμού για το θέμα αυτό.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα ύστερα από έγκυρες πηγές, ενημερωθήκαμε πως η ηλεκτροδότηση κατοικίας μέλους του Φοιτητικού Συλλόγου ΧΗΜΗΠΕΡ διακόπηκε λόγω οφειλής.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανέκαθεν στεκόμασταν στο πλευρό των φοιτητών με ουσιαστικές λύσεις και όχι παραστάσεις διαμαρτυρίας και θεατρινισμούς, που κανένα απολύτως αποτέλεσμα δεν επιφέρουν. Άλλη μία παράσταση λοιπόν είναι βέβαιο πως δεν θα καρποφορήσει, ειδικά από τη στιγμή που ο ΔΕΔΔΗΕ Χανίων δεν αποτελεί τον μοναδικό και άμεσα εμπλεκόμενο φορέα. Το ίδιο ισχύει και για τις διαδικασίες που ο ίδιος ο Φοιτητικός Σύλλογος έχει την ευχέρεια να κινήσει όταν τίθενται ζητήματα όπως αυτό, που ξεπερνούν τις δυνατότητές του και δεν υφίσταται η δυνατότητα παρέμβασης για την απευθείας επίλυση του ζητήματος.

Σε περιπτώσεις λοιπόν όπως αυτές ο Φ. Σύλλογος οφείλει να συμπαρασταθεί στα μέλη του εμπράκτως δείχνοντας πραγματική αλληλεγγύη.

Καλούμε λοιπόν με πρωτοβουλία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όλους τους φοιτητές του Φ. Συλλόγου ΧΗΜΗΠΕΡ, όπως και τις υπόλοιπες δυνάμεις, στη συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού ανάλογου με το ύψος της οφειλής, προκειμένου να αποπληρωθεί το υπόλοιπο και να επανασυνδεθεί η κατοικία της συμφοιτήτριάς μας στο ηλεκτρικό δίκτυο.»

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter