Η Χορωδία Νέων του Δήμου Ιεράπετρας τραγούδησε για τα παιδιά όλου του κόσμου

0
73

Μια εξαιρετική μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά της χορωδίας Νέων του Δήμου Ιεράπετρας αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016.

Υπό τη διεύθυνση, τη μουσική και σκηνοθετική επιμέλεια της καθηγήτριας της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας, κας. Τζένης Φραγκούλης και υπό τους ήχους του πιάνου της κας. Στέλλας Μαστοράκη, η Χορωδία Νέων του Δήμου Ιεράπετρας, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες και ξεχωριστές εμφανίσεις της παρουσίασε ένα πλούσιο πρόγραμμα με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια αφιερωμένα στα παιδιά.

Την παράσταση παρακολούθησε ο αντιπρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μάνος Γεωργαλάκης ο οποίος και εξέφρασε για μια ακόμη φορά τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πλαισιώνουν τη χορωδία και βέβαια στην καθηγήτρια της Μουσικής Σχολής και μαέστρο της Χορωδίας Νέων του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Τζένη Φραγκούλη, αναφερόμενος παράλληλα στο σπουδαίο έργο που επιτελεί η Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας στην προσπάθεια για ποιοτική μουσική παιδεία.

Όπως τόνισε «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μουσικής παράστασης και βέβαια σε όλες τις δομές της Μουσικής Σχολής της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας για το αξιόλογο έργο που καθημερινά επιτελούν. Προσπάθειά μας είναι η υποστήριξη όλων των δομών και του έργου τους, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης και προόδου».

Στην παράσταση συμμετείχαν τα μέλη της Χορωδίας Νέων του Δήμου Ιεράπετρας: Αϊβαλικλή Έλενα, Αϊβαλικλή Μάρω, Ασπραδάκη Τζένη, Βασιλάκη Νικολέτα, Γαλετάκη Λία, Γεωργαλάκη Ζένια, Γκότση Ευθυμία, Γραμματικάκη Άννα, Ζωγραφάκη Αθηνά, Καλαϊτζίδη Φωτεινή, Καψετάκη Χριστίνα, Κατενίδη Μαρία, Κλώνου Τζένη, Κοντογιάννη Κατερίνα, Λαμπράκη Κάλλια, Μουστακάκη Δήμητρα, Μπαχλιτζανάκη Σοφία, Νταραράς Κωνσταντίνος, Πακιούκου Σίντι, Πανταζή Δήμητρα, Πατεράκη Μαριντίνα, Πιτροπάκη Ασημίνα, Πιτροπάκη Μελίνα, Σαμπιωτάκη Πηνελόπη, Σκύβαλος Αντώνης, Ταμπακάκη Μαρία,, Τελώνη Βαλεντίνα, Τουρνά Γιώτα, Τσακιράκη Μαρία, Ψυλλάκη Μαρία.