Η Χαρίκλεια Ντερμανάκη για το αποτέλεσμα των εκλογών

0
92

Γράφει η Χαρίκλεια Ντερμανάκη*

Με τη χώρα, βαμμένη απ’ άκρη σ’ άκρη, με το μπλε της προόδου! Το μπλε της σημαίας μας, το μπλε της οικουμενικής Ελλάδας! Ας πούμε δυο κουβέντες έξω από τα δόντια!

Αυτό που έγινε την Κυριακή, ήταν μια μεγάλη νίκη, του ελληνικού λαού! Ήταν μια μεγάλη νίκη όλων ημών, που τόσα χρόνια τώρα, έχουμε καθυβριστεί, έχουμε κοροϊδευτεί, έχουμε κρεμαστεί στα μανταλάκια, ως φασίστες, υποστηρικτές της… χούντας Κούλη και ως ουραγοί, τάχα μου, αντιδημοκρατικού καθεστώτος.

Τι κρατάμε από αυτή τη μεγάλη νίκη; Ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε! Ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε! Ότι πρέπει να μιλάμε και να στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα, της ιδεολογικής παντοδυναμίας της Αριστεράς στη χώρα μας! Οτι η ψήφος μας, δε χαρίζεται, αλλά δανείζεται, στον καλύτερο! Χωρίς παρωπίδες, χωρίς παλαιοκομματικές αγκυλώσεις!

Απέραντο σεβασμό σε αυτούς τους πολίτες, που μετακινούμενοι, με υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης, επέλεξαν σωστά, ψήφισαν ρηξικέλευθα και πατριωτικά! Οχι, δεν είναι περιοδεύων θίασος της πολιτικής, είναι η συμπαγής δύναμη των κυρ-Παντεληδων, που με τα χέρια και τη δημιουργικότητα τους, γράφουν την Ιστορία αυτής της χώρας!

Με κόστος βαρύ πολύ συχνά, αφού δεν ανήκουν στους ποικιλοτρόπως ευνοημένους του οριζόντια βρώμικου κομματιού, του πολιτικού συστήματος. Κι έχοντας απέναντι τους, τη θορυβώδη, πραγματικά φασιστική μειοψηφία της Αριστεράς, να τους χαρακτηρίζει “φασίστες”. Στη δουλειά, στο σχολείο, στην επιχείρηση, στο καφενείο… Την Κυριακή, εγώ προσωπικά, έφερα εις πέρας μια σπουδαία αποστολή! Και είμαι περήφανη γι αυτό!

Έβαλα ένα μικρό λιθαράκι, στο να είναι για πρώτη φορά η ΝΔ, κυρίαρχη δύναμη στο νομό Χανίων! Οχι, δεν αγγιξα τα ποσοστά των υπερδυνάμεων του ψηφοδελτίου και πως θα μπορούσα να το κάνω άραγε, αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου! Ο σκοπός ήταν, οι Νέες ψήφοι! Κι αυτές ήρθαν!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενέπνευσε! Απέδειξε ότι είναι ηγέτης με όραμα κι όχι απλός διεκπεραιωτης! Είμαι δίπλα του, μένω δίπλα του! Υπηρετώντας συνειδητά, αυτό που ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει, ή, αμφισβητεί! Τη φωτεινή πλευρά της Πολιτικής!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου για το αποτέλεσμα της Κυριακής! Συνεχίζουμε, με το βλέμμα στην 25η Ιουνίου! Τη δεύτερη μεγάλη νίκη και την αυτοδυναμία!

*Η Χαρίκλεια Ντερμανάκη είναι Υποψήφια βουλευτής Χανίων ΝΔ

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter