Η απάντηση Βάμβουκα σε Σκουλάκη & Παπαδογιάννη: Δηλώνει υπερήφανος για το έργο του

0
88

Απάντηση έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής με γραπτή δήλωση ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, στις επιθέσεις που εξαπέλυσαν νωρίτερα εναντίον του, με αφορμή τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Μανώλης Σκουλάκης και Άρης Παπαδογιάννης.

Στην δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων δηλώνει υπερήφανος γι αυτά που έχει ήδη επιτύχει η Δημοτική αρχή και ακόμη πιο υπερήφανος γι’ αυτά που προγραμματίζει για το Δήμο.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Χανίων:

«Φαίνεται ότι οι δύο επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας, Μ. Σκουλάκης και Α. Παπαδογιάννης, ενοχλήθηκαν από τον δημόσιο απολογισμό της δημοτικής μας αρχής. Κυρίως δεν μπόρεσαν ν΄ αντιληφθούν τον στρατηγικό σχεδιασμό μακράς πνοής, την αναπτυξιακή πορεία, στην οποία έχουμε θέσει τον Δήμο μας, την αποτελεσματικότητά μας, το σημαντικό έργο, που ήδη έχουμε κάνει και αυτό, που έχουμε βάλει σε τροχιά υλοποίησης για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Είμαστε υπερήφανοι γι΄ αυτά, που έχουμε ήδη πετύχει, και ακόμη πιο υπερήφανοι γι’ αυτά, που προγραμματίζουμε για τον τόπο μας.

Συνοδοιπόροι στην προσπάθειά μας αυτή είναι οι συμπολίτες μας, που απαιτούν να δουν την πόλη τους και τη ζωή τους να γίνεται, κάθε μέρα που περνά, καλύτερη κι όχι οι παρωχημένες πρακτικές απαξίωσης, ψεύδους και συκοφαντίας, που χρησιμοποιούν κάποιοι για να θολώσουν και να αποκρύψουν την ουσία.

Μοναδικοί αντίπαλοι μας τα ζητήματα, που “στοίχειωναν” τον τόπο μας για δεκαετίες.

Συνεχίζουμε δυναμικά σε δύσκολους καιρούς, εξακολουθώντας να τροφοδοτούμε με ευχάριστες ειδήσεις τους συνδημότες μας.»