Η αντίδραση ενός εκ των ιδιοκτητών μετά την κατεδάφιση των καταστημάτων στο Καλαμάκι

0
2059

Με μία λιτή ανάρτηση του, ο Γιώργος Σαλαβαντάκης, ένας εκ των ιδιοκτητών των καταστημάτων Salavantes και Baboo, που κατεδαφίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, ευχαριστεί όλους όσοι συμπαραστάθηκαν σε αυτόν και στην οικογένειά του.

Τα δύο γνωστά καταστήματα που επί δεκαετίες δέσποζαν στην περιοχή Καλαμάκι Χανίων, κατεδαφίστηκαν από συνεργεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Κρήτης, σε εφαρμογή της οριστικής και αμετάκλητης απόφασης κατεδάφισης τους, μετά από καταγγελία που έγινε από κάτοικο της περιοχής, με το αιτιολογικό ότι βρίσκονται πάνω στον αιγιαλό.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, όλους εσάς που μας στηρίξατε τις τελευταίες ημέρες», έγραψε χαρακτηριστικά σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σαλαβαντάκης. 

Είναι αξιοσημείωτο πάντως, ότι σε αντίθεση με πολλές άλλες περιπτώσεις, η περίπτωση της κατεδάφισης, αυτών των δύο καταστημάτων ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων τόσο από τους κατοίκους της περιοχής, όσο και από πολλούς Χανιώτες, καθώς ήταν δύο από τα πιο γνωστά μέρη στο Καλαμάκι Χανίων, για πάρα πολλά χρόνια, προσφέροντας μάλιστα εργασία σε δεκάδες εργαζομένους.