Γιορτή τσικουδιάς στο Ηράκλειο Αττικής από Κρητικούς παραγωγούς

0
53

Στο Ηράκλειο Αττικής θα βρεθούν οι Κρητες παραγωγοί με αφορμή την γιορτή τσικουδιάς , από τις 4 ημέρα Τρίτη έως και τις 9 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή , φιλοξενούμενοι από τον σύνδεσμο Κρητών Ηρακλείου και τον δήμο Ηρακλείου Αττικής .

Όλα τα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης θα βρίσκονται στην πλατεία Κολοκοτρώνη στο θεατράκι μπροστά από τον σταθμό του Ησαπ προσκαλώντας όλο τον κόσμο που θα επισκεφτεί την διοργάνωση να δοκιμάσει και να γευτεί για άλλη μια φορά της νοστιμιές του νησιού (ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, κρασί, τσικουδιά, µέλι, καπνιστά , ζυμαρικά, σφακιανές πίτες, καλιτσούνια, ελιές, ειδή λαϊκής τέχνης κα) .

Οι παραγωγοί θα βρίσκονται εκεί όλη την ημέρα από την Τρίτη 4 έως και τις 9 Οκτώβριου ημέρα Κυριακή οπού θα κορυφωθούν και οι εκδηλώσεις για την γιορτή τσικουδιάς.
Στην προσπάθεια αυτή βρίσκεται ο σύνδεσμος Κρητων Ηρακλείου Αττικής ο πρόεδρος Αγριμακης Παντελής με το συμβούλιο , και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος

Τις ημέρες της διοργάνωσης θα υπάρχει και πρόγραμμα με καταξιωμένους καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής και συλλόγους κάθε βράδυ , με αποκορύφωση το βράδυ της Κυριακής 9 Οκτωβρίου.

Συμμετέχουν οι:

Μανώλης Κονταρος Τετάρτη 5-Οκτώβριου

Γιάννης Κακλής την Πέμπτη 6-Οκτώβριου

Γιώργος Καραγιώργης 7-Οκτώβριου

Νοητακης Μιχάλης 8-Οκτώβριου

Βογιατζηδακης Μιχάλης την τελευταία μέρα 9-Οκτώβριου με το κλείσιμο και κέρασμα άφθονης τσικουδιάς του συλλόγου σε όλους τους επισκέπτες και φίλους του Ηρακλείου Αττικής και όχι μόνο.

Μαζί τους θα υπάρχουν χορευτικά από Κρητικούς συλλόγους από όλη την
Αττική