Γιώργος Γιακουμάκης: Με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για να πάει «Η Κρήτη Μπροστά»

0
12

Την υποψηφιότητά του ως σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Λαισθίου, στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κρήτης, Αλεξάνδρου Μαρκογιαννάκη ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη ο επιχειρηματίας, Γιώργος Γιακουμάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Γιακκουμάκη

Με αίσθημα ευθύνης, ομαδικό πνεύμα και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς έλαβα την απόφαση να συμμετέχω σε μία συλλογική προσπάθεια, που στόχο έχει
να ξανακάνει την Κρήτη πρωτοπόρο.

Μία προσπάθεια της οποίας ηγείται ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα, με μόρφωση, γνώσεις, εμπειρίες, διοικητικές ικανότητες και δυνατότητα σύνθεσης χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις. Ένας νέος άνθρωπος, που παράγει ατόφιο πολιτικό λόγο και που είναι εδώ για να βοηθήσει να πάει η Κρήτη Μπροστά!

Συμπορεύομαι μαζί του στην μάχη της αυτοδιοίκησης επιθυμώντας να προσφέρω τα μέγιστα στον τόπο μου. Για να οχυρώσει και να διασφαλίσει το μέλλον της Κρήτης. Το νησί μας έχει ανάγκη από μια δημιουργική πολιτική αναγέννηση, με σχέδιο, με προτάσεις. Χρειάζεται μια Περιφέρεια που θα απαρτίζεται από τους καλύτερους. Από τους καλύτερους παλαιούς και από τους καλύτερους νέους.

Γιώργος Γιακουμάκης
Επιχειρηματίας