Γεμάτο με φόλες Λανέιτ το Πασακάκι

0
375

Με φόλες λανέιτ έχει γεμίσει η περιοχή Πασακάκι στα Χανιά, όπως καταγγέλλει σε ανάρτησή της σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης κάτοικος της περιοχής. 

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή της η η Androniki Bachtsavani. 

“Στην περιοχή Πασακάκι στην Αγιού Νεκταρίου κάποιος ανόητος βάρβαρος έχει ρίξει #φόλες με το απαγορευμένο φυτοφάρμακο #ΛΑΝΕΙΤ.

Πριν από λίγο ο #Boobis μου έπεσε θύμα της πράξης αυτής. Καταλήξαμε στο κτηνιατρείο του Λεύτερη Χατζηδάκη με πολύ σοβαρή δηλητηρίαση ο #boobis μου πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά τα #κατάφερε είναι ακόμα μαζί μας!!!!! Ευχαριστώ παρά πολύ τον Λεύτερη αλλά πιο πολύ τον Ιωάννης Μαρκ που μαζί με την Σιλκε ναι, ναι πολύ καλά διαβάζετε την Σιλκε που λίγο καιρό πριν την έκραζα που θανάτωσε τα κουτάβια, έβαλαν τα δυνατά τους είχαν μια παρά πολύ καλή συνεργασία και κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον #boobino μας .Να σημειωθεί οτι στο σπίτι του δώσαμε #θείΐκη #ατροπίνη (καρδιοτονοτικο) & #ατομορφίνη (εμετικο) ταυτόχρονα. Τέλος καλά όλα καλά, αύριο θα πάω να τον πάρω.. Όσο για σένα που το έκανες αυτό σε αφήνω στο θεό και σου εύχομαι οτι χειρότερο απο εδώ και πέρα στη ζωή σου …Επίσης ο #boobakos δεν πήγε πολύ μακριά από το σπίτι μας ….?????……!!!!

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ όλο αυτό, δεν θα φύγουν ποτέ από τα μάτια μου οι σπασμοί του #boobi και η μάχη που έδωσε για να κρατηθεί σε αυτή την ζούγκλα!!!!

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter