Γ. Καραγιάννης: Την άνοιξη θα ολοκληρωθούν τα έργα στον κόμβο Μουρνιών (φώτο-video)

0
76

Τον Απρίλιο αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα στον κόμβο των Μουρνιών. Αυτό τόνισε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο εργοτάξιο στις Μουρνιές ο υφυπουργός Υποδομών Γ. Καραγιάννης. 

Ο κ. Καραγιάννης ενημερώθηκε από στελέχη του ΟΑΚ και τον εργολάβο για την πορεία και την εξέλιξη των εργασιών. Είχε προηγηθεί συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης. 

“Παρεμβαίνουμε ως υπουργείο ως Κυβέρνηση σε όλη την Κρήτη, με μεγάλα και μικρά έργα υποδομής, τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα του νησιού τα επόμενα χρόνια. Για εμάς λοιπόν είναι σημαντικά και αυτά τα έργα. Ήρθα λοιπόν εδώ και είδα την εξέλιξη των εργασιών. Βλέπουμε ότι δουλεύουν πολύ εντατικά ώστα να προλάβουν το σφικτό χρονοδιάγραμμα που τους έχουμε υποβάλλει, ώστε και αυτή η εκκρεμότητα να ανήκει πλέον στο παρελθόν” τόνισε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της αυτοψίας που έκανε στον κόμπο των Μουρνιών ο υφυπουργός Υποδομών. 

“Αυτό που έχει σημασία είναι η εμπιστοσύνη και η συνεργασία που δείχνει το υπουργείο στον ΟΑΚ για την ολοκλήρωση του έργου” σημείωσε από την πλευρά του ο Άρης Παπαδογιάννης. 

Στο σημείο ωστόσο βρέθηκαν και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ζήτησαν την κατασκευή πεζοδρομίων στο νέο τμήμα.

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter