Γ. Χανιωτάκης: «Και το πιστεύουμε και το μπορούμε»

0
21

Κοντεύει χρόνος από τότε που ο Γιώργος Χανιωτάκης υπερασπίζεται την εστία της ομάδας της Επισκοπής. Ο 25χρονος πορτιέρο ζει καθημερινά την προσπάθεια που κάνουν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να ανέβει η ομάδα επίπεδο.

Ήδη μετράει 4 αγώνες δίχως να δεχθεί γκολ και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο καθώς, όσο υπάρχει η ασφάλεια στα μετόπισθεν, ξεχειλίζει η πίστη ότι στην εμπροσθοφυλακή τα πάντα μπορούν να γίνουν.

Ο πορτιέρε της Επισκοπής, μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και την ιδιαιτερότητα που έχει στην παρούσα φάση, ένα παραπάνω από τη στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο στη Ν. Αλικαρνασσό αλλά και το γεγονός ότι, επιτέλους, η ομάδα του πάτησε στην κορυφή.

«Είναι ένα παιγνίδι το οποίο θεωρείται από τα πιο δύσκολα που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα κι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη του επί του Ηροδότου (1-2).

Κι εμείς όμως θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι οι τρεις βαθμοί. Έτσι κι αλλιώς, πάμε για τη νίκη όπου κι αν αγωνιζόμαστε γιατί εκτός του ότι θέλουμε να κερδίζουμε, είναι και το άλλο ματς που ακολουθεί, αυτό με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό. Είναι λογικό λοιπόν να θέλουμε νίκες τόσο για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά όπου κι αν παίζουμε».

Ερωτηθείς για το πώς ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νιώθουν πατώντας στην κορυφή έπειτα από 8 αγωνιστικές, τόνισε: «Αυτός ήτα και παραμένει ο στόχος μας από την αρχή. Από την πρώτη μέρα δουλεύαμε γι’ αυτό και τώρα που τα καταφέραμε νιώθουμε παρά πολύ όμορφα. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να διατηρηθούμε εκεί. Και το πιστεύουμε και το μπορούμε».

πηγή: episkopifc