Φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός

0
51

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο τελευταίο τριήμερο των μεταγραφών αποφασισμένος να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή για την κορυφή της επίθεσης, παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει με τους βασικούς στόχους του.

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τον Καρντόσο, με τον Παραγουανό να θέλει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Λέγεται ότι τα ποσά είναι μεταξύ 2,5-3,5 εκ. ευρώ στις συζητήσεις Ολυμπιακού-Τραμπζονσπόρ με τον τουρκικό σύλλογο να έχει ζητήσει και τον Πάρντο, αλλά τον Ολυμπιακό να μην το δέχεται.

Για τον Νιλμάρ που συνεχίζει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Αλ Νασρ όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Στον Ολυμπιακό δε θεωρούν ότι τελικά ο παίκτης θα καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του και θα πιέσει μέχρι τελευταία στιγμή για να κάνει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό παίρνοντας όσα μπορεί περισσότερα από τους Άραβες.

Με τον Αγιού ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή, έχοντας μιλήσει με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή και έχοντας εκφράσει το ενδιαφέρον του, αλλά σίγουρα θα πρέπει να τα βρει και με την Άστον Βίλα που πάντως θέλει να απαλλαγεί από κάποια βαριά συμβόλαια σαν του Γκανέζου.

Στους ερυθρόλευκους προτείνονται διαρκώς παίκτες για την επίθεση. Με φήμες για Βάγκνερ Λοβ, Αντεμπαγιόρ, Μπάριος. Και πάντα σενάρια για Μπαλοτέλι παρά τις διαδοχικές διαψεύσεις από τους Πειραιώτες που προφανώς κοιτάζουν και άλλους παίκτες από τις λίστες τους και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση έκπληξη.

Πηγή pamesports.gr