Φορολογούμενη έχασε τον έλεγχο και τα “έσπασε” στην Εφορία Χανίων-Τραυμάτισε εφοριακό

1
1701

Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΔΟΥ Χανίων στην οδό Τζανακάκη, μια φορολογούμενη, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο την ώρα της συνδιαλλαγής της με υπάλληλο.

Η φορολογούμενη άρχισε να σπάει και να πετάει ότι έβρισκε μπροστά της.

Μάλιστα πέταξε στο δάπεδο και έναν υπολογιστή.

Από τα αντικείμενα που άρχισε να εκσφενδονίζει τραυμάτισε στο μάτι έναν εφοριακό. Συνάδελφοι του ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο Χανίων.  

Αστυνομικοί που έφτασαν μετά από λίγη ώρα συνέλαβαν την γυναίκα και την προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ η ΔΟΥ κατέβασε προσωρινά ρολά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη γυναίκα προκαλεί επεισόδιο στην Εφορία. 

Η πρόεδρος της ΠΟΕ Χανίων-Ρεθύμνου Ιωάννα Μπαχουντάκη αμέσως μετά το περιστατικό επισκέφθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον Εισαγγελέα Χανίων. 

Οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ έκαναν συνέλευση αργά το μεσημέρι και αποφάσισαν ότι την Παρασκευή θα προχωρήσουν σε αποχή από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση στο συνάδελφό τους, αλλά και γενικότερα για τις φραστικές επιθέσεις που δέχονται πολύ συχνά από φορολογούμενους, χωρίς όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι να φταίνε σε τίποτα, αφού το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι η δουλειά τους.