Φιλανθρωπική – Αθλητική Δράση από το Συνάνθρωπο: Σύναθλο 2024- “Κολυμπώ 180˚Νότια”

Φιλανθρωπική – Αθλητική Δράση από το Συνάνθρωπο: Σύναθλο 2024- “Κολυμπώ 180˚Νότια”

Από το ΔΣ του Συνάνθρωπου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωαη:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι έφτασε η στιγμή για το Σύναθλο 2024 Κολυμπώ 180˚ Νότια.Σε μια ιστορική υπερμαραθώνια σόλο κολύμβηση θα επιδοθεί ο κολυμβητής ανοιχτής θαλάσσης, Γιάννης Λεωνίδου τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024 καιρού θέλοντος και Θεού επιτρέποντος. Συγκεκριμένα, γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο αθλητής με την ομάδα του θα ξεκινήσει τη διαδρομή από την παραλία του Σαρακήνικου στη Γαύδο με κατεύθυνση προς τα Σφακιά˙κι όχι Σφακιά – Γαύδο (όπως είχε προσχεδιαστεί λόγω καιρικών συνθηκών). Πρόκειται για την απαιτητική θαλάσσια διαδρομήπου εκτείνεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων κι ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδρομής εκτιμάται περίπου στις 16 ώρες.

Ο αθλητής πέραν της επίτευξης του απαιτητικού εγχειρήματος, επιδιώκει να κατακτήσει έναν ακόμη μεγαλύτερο στόχο από την ίδια τη διαδρομή: την ολοκλήρωση ειδικά διαμορφωμένης πισίνας για τις ανάγκες του Κ.Η.Φ.Α. ΑΜΕΑ Χανίων.

Μπορείτε να συμμετέχετε ακόμη και τώρα στο Σύναθλο 2024, κατά τη διάρκεια του ή και μετά της ολοκλήρωση του, αφού η διαδρομή αυτή αποτελείτην αρχή μιας σειράς δράσεων που θα διαρκέσουν μέχρι τη επίτευξη του στοχου μας – καθώς αναμφίβολα η κατασκευή αυτή θα βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής συνανθρώπων μας σε ανάγκη.

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)