Φέτος θα φορεθεί το τρικίνι: Η νέα τάση της μόδας με μαγιό ασορτί με μάσκα| φωτο

0
449

Τέλος πια το μαγιό μπικίνι, ήρθε το… τρικίνι!

Ο κορονοϊός άλλαξε εντελώς τις ζωές των ανθρώπων, ενώ ανεπηρέαστη δεν έμεινε ούτε η μόδα και το στυλ. Η προστατευτική μάσκα έχει γίνει πλέον απαραίτητο… αξεσουάρ σε κλειστούς, αλλά και ανοιχτούς χώρους, με αρκετούς να προσπαθούν να τη συνδυάσουν με τα ρούχα τους.

Όσον αφορά την παραλία, η νέα τάση της μόδας «επιβάλλει» το… τρικίνι. Πρόκειται για μαγιό μπικίνι για τις γυναίκες ασορτί με μάσκα στο ίδιο σχέδιο και χρώμα!

Μπορεί να ξεκίνησε σαν αστείο, αλλά μάλλον θα καθιερωθεί ως στυλ παραλίας που έρχεται από την Ιταλία. Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα ξεκίνησαν όταν η Tiziana Scaramuzzo, ιδιοκτήτρια της μικρής εταιρείας κατασκευής μαγιό Elexia Beachwear που εδρεύει στην κεντρική Ιταλία, άρχισε να φτιάχνει για πλάκα τα πρωτότυπα σύνολα για την παραλία, αφού η κυβέρνηση της χώρας της ανακοίνωσε τον περιορισμό μετακινήσεων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σκοπός της ήταν να ανεβάσει τη διάθεσή της, όπως και τη διάθεση των follower της στα social media, με κάτι ανάλαφρο. Όταν δημοσίευσε στο Facebook και άλλα social media τις πρώτες φωτογραφίες με τις κόρες της να ποζάρουν με τα μαγιό τρικίνι, τα πρωτότυπα σύνολα για την παραλία έγιναν viral και προς μεγάλη της έκπληξη άρχισε να δέχεται «βροχή» από παραγγελίες.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr