Ευχαριστήριο του Διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας για την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο Ν. Χανίων

0
29

Eυχαριστήρια ανακοίνωση αλλά και τις ευχές του εξέδωσε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Εμμανουήλ Τζανάκης για την επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο νομό Χανίων.

Αναλυτικά: 

Ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τους/τις Διευθυντές/ριες και τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων, καθώς και το προσωπικό της Δ.Δ.Ε. για την αγαστή συνεργασία και τη συνέπεια που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ευχαριστώ επίσης θερμά τον Πρόεδρο και το προσωπικό του Βαθμολογικού Κέντρου για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν καθ’ όλη τη διαδικασία της βαθμολόγησης των γραπτών.

Επιπλέον, ευχαριστώ εγκάρδια όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων και συγκεκριμένα την Αντιπεριφέρεια Χανίων, τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τη Δ.Ε.Η., τον Ο.Τ.Ε., τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ., την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και το Ε.Κ.Α.Β.

Θα ήθελα ακόμη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης και το προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης Χανίων, στο οποίο διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των κρατούμενων μαθητών, στη Διευθύντρια και τους/τις εκπαιδευτικούς του 2 ου Σ.Δ.Ε. που εδρεύει στο συγκεκριμένο ΚατάστημαΚράτησης, καθώς και στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης και το  προσωπικό του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω στους/στις εκπαιδευτικούς που εθελοντικά προσφέρθηκαν για να διεξάγουν τις κατατακτήριες εξετάσεις των κρατούμενων κατ’ ιδίαν διδαχθέντων μαθητών του Καταστήματος Κράτησης Χανίων και του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς.

Τέλος, συγχαίρω τους γονείς για τη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και εύχομαι ολόψυχα στους/στις μαθητές/ριές μας με την ανακοίνωση της βαθμολογίας τους στις 28 Ιουνίου να ευοδωθούν οι προσπάθειες και ο αγώνας τους.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter