Ευχαριστήριο μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή με το ΜέΡΑ25 Αθηνάς Γιαννουλάκη

0
37

Η πλειοψηφία της ψήφου του ελληνικού λαού στις προχθεσινές εκλογές μοιράστηκε στο μεγάλο μέρος της στα δυο κόμματα που έχουν ψηφίσει και εφαρμόσει μνημόνια στις πλάτες των πολιτών και εις βάρος της ευημερίας της κοινωνίας μας. 

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο όμως  σε όσους και όσες άντεξαν στην πόλωση και στα νέα εκβιαστικά διλήμματα και στήριξαν το ΜέΡΑ25 δίνοντας την δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στη νέα Βουλή που προέκυψε  από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου με 9 Βουλευτές.
Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της πολιτικής ανυπακοής  με στόχο την ανασυγκρότηση των κοινωνικών αντιστάσεων που ισοπεδώθηκαν το καλοκαίρι του 2015, είναι μια αισιόδοξη πραγματικότητα.

Προσωπικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 στο νομό Χανίων.  
Συνεχίζουμε τον αγώνα με την ίδια επιμονή και θέρμη ώστε το ΜέΡΑ25 να έχει ισχυρή αντιπολιτευτική φωνή και με επιτυχία να αποτελέσει την νέα αριστερή εναλλακτική πρόταση και μέσα και έξω από την Βουλή!

Ευχαριστώ
Αθηνά Γιαννουλάκη 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter