Εξηγήσεις Σβουράκη για την συνδρομή των 5 ευρώ στο Εθνικό Στάδιο Χανίων (φώτο & video)

0
82

Τους λόγους για τους οποίους μπαίνει συνδρομή στο ΕΑΚ εξήγησε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚ Χανίων, Τάκης Σβουράκης. Όπως τόνισε η μηνιαία συνδρομή των πέντε ευρώ μπαίνει κυρίως για την ασφάλεια της εγκατάστασης, ως ανταποδοτικό όφελος στους αθλούμενους. 

Μάλιστα, ο κ. Σβουράκης έκανε λόγο και για παραβατικές συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της νύχτας στο στάδιο, καθώς έχουν βρεθεί χρησιμοποιημένες σύριγγες.

Πρωτίστως λοιπόν φαίνεται πως το ποσό που θα συγκεντρώνεται θα πηγαίνει στην πληρωμή security που θα μπει στο στάδιο, ενώ θα τοποθετηθεί και κλειστό κύκλωμα με κάμερες ασφαλείας.

Ο κ. Σβουράκης είπε επίσης πως η απόφαση της ΓΓΑ είναι σε ισχύ σε όλα τα ΕΑΚ της χώρας εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν την εφάρμοσε η προηγούμενη διοίκηση, της οποίας ήταν επίσης μέλος και όπως ανέφερε, είχε θέσει το θέμα σε συνεδριάσεις της Διοικούσας.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΕΑΚ σημείωσε πως το αντίτιμο είναι το μικρότερο που μπαίνει, καθώς άλλες εγκαταστάσεις στην Κρήτη έχουν βάλει υπερπολλαπλάσιο ποσό, ενώ πρόσθεσε πως ήδη κάποιοι που έχουν πληρώσει την συνδρομή τους έχουν προχωρήσει σε προτάσεις για την βελτίωση της εγκατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες πολιτών που εξαιρούνται της καταβολής των 5 ευρώ είναι:

Άτομα με αναπηρία με τον σύνοδό τους
Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (με το αντίγραφο πτυχίου)
Άνεργοι ( με την επίδειξη της κάρτας του ΟΑΕΔ ανά μήνα)
Φοιτητές (με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας)
Διαιτητές όλων των αθλημάτων (με την επίδειξη της διαπίστευσή τους)
Αθλητές-εκμάθηση όλων των σωματείων (με μηνιαία κατάσταση του κάθε σωματείου)
Πολύτεκνοι (με την επίδειξη της κάρτας)
Υποψήφιοι για ΣΕΦΑΑ – στρατιωτικές σχολές (με κατάσταση του γυμναστή)