ΕΒΕΧ: Νέα απάντηση Ροκάκη σε Μαργαρώνη

0
36

Ο “πόλεμος” ανακοινώσεων – απαντήσεων ανάμεσα στον πρόεδρο του ΕΒΕΧ Αντώνη Ροκάκη και τον Επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» Γιάννη Μαργαρώνη συνεχίζεται. 

Ειδικότερα: 

Το …Εντυπωσιακό Αποτέλεσμα της Προηγούμενης Διοίκησης της Εταιρίας Ανάπτυξης Χανίων (ΕΤΑΝ) & των Έργων της Σύμφωνα με τα Επίσημα Οικονομικά Στοιχεία.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων, στο πλαίσιο της νέας σημερινής ανακοίνωσης του πρώην Προέδρου σχετικά με την υπό εκκαθάριση Αναπτυξιακή Εταιρία και το 6ετές έργο του, είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει την επιχειρηματική κοινότητα με τα μόνα αξιόπιστα – επίσημα οικονομικά στοιχεία, τα οποία συμπυκνώνουν την αλήθεια σε δύο μόνο γραμμές:

31/12/2017: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (ΕΤΑΝ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ:
ΤΑΜΕΙΟ €12.496
ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ: €28.734
(Καθυστερημένες ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων: €24.834,47
& εκλογικό επίδομα: €3.900)

Τα έσοδα της ΕΤΑΝ από τα ανύπαρκτα έργα προεκλογικής «μακέτας» (π.χ. Enter Chania) προφανώς μηδενικά.

Υ.Γ. Έχουν ήδη ζητηθεί από την οικονομική υπηρεσία του Επιμελητηρίου επιπλέον αναλυτικά στοιχεία ώστε – αφού πρώτα ενημερωθεί θεσμικά το Διοικητικό Συμβούλιο (συνεδρίαση Τρίτης 19/01) – στη συνέχεια να πληροφορηθεί με νέα ανακοίνωση και η επιχειρηματική κοινότητα σχετικά με το μοναδικό «αναπτυξιακό» επίτευγμα του κου Μαργαρώνη που είναι τα έξοδα του προσωπικού και του ιδίου, με την ιδιότητα του προέδρου της ΕΤΑΝ, τα οποία έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ολοκληρωμένη αξιολόγηση του έργου του, όπως ο ίδιος έθεσε σε δημόσιο διάλογο!