Έτσι έπεισε η «μαύρη χήρα» τον εραστή της να σκοτώσει τον καρδιολόγο στη Σητεία

0
452

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας τον Οκτώβριο του 2017 στα Πιλαλήματα Σητείας, του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, καθώς στο φως της δημοσιότητας ήρθε η απόφαση του δικαστηρίου, που καταδίκασε τη «μαύρη χήρα» και τον εραστή της.

Όπως αναφέρει η απόφαση που αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σύζυγος του καρδιολόγου στις συνομιλίες που είχε με τον Βούλγαρο εραστή της του μετέφερε όλο και πιο έντονα πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε και βιαιοπραγούσε σε βάρος της, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει έντονα συναισθήματα οργής για τον καρδιολόγο, καθώς έτρεφε για εκείνη ερωτικά συναισθήματα.

Σύμφωνα με την απόφαση, η «μαύρη χήρα» του πρότεινε να σκοτώσει τον σύζυγό της, λέγοντάς του ότι όλη την περιουσία του θα την κληρονομήσει εκείνη και θα μπορούν να την σπαταλήσουν μαζί. Του είπε επίσης ότι θα τον βοηθούσαν στη δολοφονία, τόσο ο αδελφός της, όσο και η μητέρα της.

Η γυναίκα από τη Βουλγαρία, φέρεται να είχε ενημερώσει τον αδελφό της για τα σχέδιά της, στα οποία είχε συναινέσει κι αυτός. Σαν να μην έφτανε αυτό σύμφωνα με το δικαστήριο υπάρχουν ενδείξεις ότι και η μητέρα της είπε ψέματα ότι δεν γνώριζε αν είχε εραστή η κόρη της. Ωστόσο, όπως αναφέρει η απόφαση η μητέρα γνώριζε για την ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης και μάλιστα είχε πάει στη Βουλγαρία για να καλύψει την κόρη της, η οποία συναντήθηκε με τον εραστή της.

Σύντομα μάλιστα θα υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά στην εξέταση DNA που έχει ζητηθεί για να διαπιστωθεί αν το παιδί της χήρας είναι τελικά γιος του καρδιολόγου, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις εναντίον του αδελφού και της μητέρας της.

Υπενθυμίζεται ότι ο καρδιολόγος είχε εκτελεστεί εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που πήγαινε στο ιατρείο του από τον εραστή της συζύγου του. Η γυναίκα αρνείται ότι υπήρξε η ηθική αυτουργός της δολοφονίας του, παρ’ όλ’ αυτά το δικαστήριο δεν πείστηκε και την έκρινε ένοχη.

πηγή: star