Έτοιμη νωρίτερα η γέφυρα του Πλατανιά; Πότε ξεκινούν οι εργασίες στα Μ. Χωράφια

0
276

Η αποκατάσταση της καθίζησης στα Μεγάλα Χωράφια που ταλαιπωρεί με καθυστέρηση όσους διέρχονται τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης από το σημείο ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη. 

Να θυμίσουμε ότι στο σημείο που έχουν τοποθετηθεί φωτεινοί σηματοδότες για την κυκλοφορία των οχημάτων, στο ύψος της καθίζησης, προβλέπεται διαπλάτυννση του δρόμου και εργασίες αντιστήριξης στα πρανή. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και δεν αποκλείεται η έναρξη τους να γίνει και αυτήν την εβδομάδα. 

Εν τω μεταξύ, σε ότι αφορά στις εργασίες στη γέφυρα του Πλατανιά, στην παλιά εθνική οδό, αυτές αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λιγότερο από ένα μήνα, που είναι το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα. 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Κρήτης: «Στη συνάντηση που έγινε με την συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Απόστολου Βουλγαράκη, Νίκου Καλογερή του εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου Ανάπτυξης Δημήτρη Μιχελογιάννη της Διευθύντριας των τεχνικών υπηρεσιών Ελένης Δοξάκη και μηχανικών της Υπηρεσίας, εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης όλων των έργων, ενώ δόθηκαν λύσεις σε σχέση με την πορεία έργων μετά την καταστροφική θεομηνία που έπληξε πολλές περιοχές της ΠΕ Χανιων».