Ετοιμάζεται «Το παγωμένο Δάσος των Χριστουγέννων» (φωτογραφίες)

0
1008

Πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι έτοιμο αύριο το βράδυ που θα ανοίξει και επίσημα τις πύλες του το “Παγωμένο Δάσος των Χριστουγέννων” του Δήμου Χανίων. Από το πρωί συνεργεία του Δήμου βρίσκονται επί ποδός για να είναι όλα έτοιμα αύριο το βράδυ.

kipos-xristougenna7

Ο αγαπημένος Δημοτικός Κήπος, φοράει τα γιορτινά του και είναι έτοιμος να καταπλήξει μικρούς και μεγάλους την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τις εκπλήξεις που θα παρουσιάσει την εορταστική περίοδο.

kipos-xristougenna5

Στο πάρκο θα υπάρχουν τρεις θεματικές κατασκευές.

kipos-xristougenna8

Μία πύλη στην Κεντρική πόρτα επί της οδού Τζανακάκη, η οποία θα απεικονίζει μία χιονισμένη και παγωμένη είσοδο, με τρία ομοιώματα πιγκουίνων που θα φορούν χριστουγεννιάτικα σκουφάκια και την ταμπέλα με την ονομασία του χριστουγεννιάτικου πάρκου.

kipos-xristougenna9

Η δεύτερη κατασκευή είναι ένα ομοίωμα κάστρου που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία του Δημοτικού Κήπου, που θα αποτελέσει και το κεντρικό σκηνικό στο οποίο θα γίνονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

kipos-xristougenna3

Η τρίτη κατασκευή αφορά ένα παγωμένο θρόνο, που θα είναι ένα μικρό καρουσέλ, με καθίσματα που θα έχουν τις μορφές ζώων.

kipos-xristougenna

Τέλος θα τοποθετηθεί και ένα μικρό χριστουγεννιάτικο τρενάκι εποχής, το οποίο θα κυκλοφορεί μέσα στο Δημοτικό Κήπο.

kipos-xristougenna1

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στο καρουσέλ όσο και στο τρενάκι  θα μπορούν να κάθονται δωρεάν και να διασκεδάζουν όλα τα μικρά παιδιά.

kipos-xristougenna4

kipos-xristougenna10

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter